Hogyan működik a gőz takarítás során? Miért olyan jó a takarításhoz?

A gőzzel való tisztítás vegyszerek nélküli takarítást jelent. A gőz erejének és hőmérsékletének kombinációja hatékonyan feloldja a makacs szennyeződéseket még a nehezen elérhető helyeken is, így alaposabb takarítást tesz lehetővé és ráadásul feleslegessé teszi a tisztítószerek használatát.

Vízcsepp foltok – Gőzölés – Szárazra törlés

Persze az erősen szennyezett vízköves zuhanykabinnál már kell olyan ÖKO szer, ami oldja az ásványi lerakódásokat

A gőz képződése során a vízből eltűnnek az ásványi anyagok, ezáltal csíkmentes és vízkőmentes tisztaságot hagy maga után. Baktérium-, gomba-, és vírusölő hatása sem elhanyagolható, egy amerikai tanulmány szerint 5 másodperc alatt elpusztítja a kórokozók jelentős részét.

Megöli a vírusokat, bacikat és gombákat

Nem alakul ki ellenálló képesség a forró gőztől.

Kézmosó fertőtlenítése gőzzel

Ez a kis videó körülbelül 5 másodperces, ennyi idő szükséges, hogy megszűnjön a kellemetlen szag a lefolyóba illetve a túlfolyóba.

Nem tesz kárt a környezetben, nem teszi tönkre a fényes vagy krómozott felületeket, és nem mérgező és még csak sok vizet sem használ.

Viszont amelyik vírussal, baktériummal, vagy gombával érintkezik azt elpusztítja az MRSA-t is, és a gőz miatt még rezisztens sem lesz akár a többi kórokozó.

Miért egészségesebb a gőzzel való takarítás?

Wc fertőtlenítése gőzzelA takarító szerekkel szemben a gőz nem hagy hátra maga után allergiát okozó vegyszer maradványokat. Ez különösen fontos, ha a családban van kisebb gyermek, akik szeretnek mindent a szájukba venni. Akkor is fontos, ha házi kedvencet tartunk a lakásban, rájuk is veszélyesek lehetnek a takarítószer maradványok.
Gőzzel való takarítás esetén azok a balesetek is elkerülhetőek, amelyeket a rossz takarítószer használatából adódnak, ill. a különböző takarítószerek keveredésekor keletkezett mérgező gázok miatti egészségkárosodás is.
Az allergiások is fellélegezhetnek, mivel a gőz megköti a port, ezáltal nem kerülnek allergének a levegőbe és így a levegő minősége is javulni fog. Ezek után jogosan mondhatjuk, hogy a gőzzel való takarítás megvéd téged és a családodat.

7 jó indok a gőzzel való takarításhoz:

  • Környezetbarát – nem kell hozzá semmilyen vegyszer és még a vízfogyasztása is alacsony

  • Higiénikus tisztaságot biztosít – még a nehezen hozzáférhető helyeken is

  • Egészségesebb – mivel nem kell hozzá vegyszer

  • Sokoldalú – takarítani lehet vele konyhát, fürdőt, wc-t, ablakot, sütőt és még vasaláshoz is jó

  • Időt spórol meg – gyorsabban és hatékonyabban takarít

  • Pénzt spórol meg – nem kell takarítószerekre költeni

Ajánlani tudom neked, hogy szerezz be olyan eszközöket is, ami nem csak veszélyes kemikália, ezek az eszközök jól jönnek neked főleg akkor, ha

pipaterhes vagy

pipakisgyerek van a családba

pipaházi kedvenceid vannak az otthonodban

pipavagy ha idős vagy és fontos az influenza és egyéb immungyengítő  kórokozók elkerülése

pipaha allergiás vagy

pipaakkor is jó, ha nem szereted, ha a felületek vegyszeresek, ezekkel az eszközökkel lemoshatod

Megtérül az ára, mert kevesebb takarítószert fogsz használni, ettől sokkal jobb lesz a közérzeted,  jobban megóv a betegségektől, amit az otthonodba is el tudsz kapni, nem beszélve a betegségek gyógyítására szánt gyógyszerek áráról.

Árajánlatot kérek

Tudtad, hogy mi gőzzel is takarítunk?

Természetesen csak ott, ahol lehet, ugyanis nem minden felületet lehet gőzzel takarítani, illetve a vízkővel nem tud elbánni, ezért az ilyen helyeken mi környezetbarát takarítószerekkel takarítunk, így teljesen vegyszermentesen tudjuk kitakarítani az otthonodat. Ha érdekel, hogy mennyiért takarítanánk ki nálad, van egy online árajánlat adó űrlapunk, amit ha kitöltesz, azonnal kapsz egy árajánlatot. Csak kattints a gombra máris kezdheted a kitöltését.
Árajánlatot kérek
Így tudsz kérni egy online árajánlatot a gőztisztításról.
Gőzzel való takarítás választása

Ha szeretnéd, hogy gőzzel takarítsunk, akkor válaszd a “gőzzel takarítsatok!” opciót az árajánlat adó űrlap ezen menüpontján, csak klikkelj rá, és kikalkulálja a szoftver hogy mennyibe kerülne, ha gőzzel kérnéd a takarítást.

Figyelem! A fekete fehérből váltson át színesre az ikon, és legyen mellette a kis pipa és utána nézd meg az árat, mert megváltozik, ha gőzzel való takarítást rendelsz