Rólunk

Kik vagyunk mi?

Scheffer Melinda
Scheffer Melindaalapító
Radó Csaba
Radó Csabaalapító

Melinda és Csaba vagyunk, a Mopp.hu alapítói.

Őszintén mondhatjuk, hogy nagyon izgatottak vagyunk, mert nem kisebb feladat vár ránk, mint segíteni Neked tisztává varázsolni az otthonodat, és levenni a takarítással járó terheket a válladról.

Azért kelünk fel nap, mint nap, hogy több tucat magyar háztartásnak segítsünk tisztán tartani az otthonát, és ezzel több szabadidőt adni.

2013-ban kimentünk külföldre, ahol takarítócéget alapítottunk, ami magánházak, lakások takarításával és kiadó apartmanok menedzselésével, bölcsődék, irodák, üzlethelyiségek, szórakoztató egységek  takarításával foglalkozott.

Úgy láttuk, hogy a nyugati emberek, – akiknek ugyanannyi dolguk van, mint az itthoni embereknek, – kiegyensúlyozottabbak, mert a házimunkák egy részét igyekeznek kiadni takarító cégeknek, ill. egyéb szolgáltató cégeknek, így több szabadidejük marad magukra, családjukra. Az ott szerzett tapasztalatainkkal szeretnénk a magyar háztartások életét megkönnyíteni.

A tisztaság és a higiénia mellett ugyanolyan fontos nekünk a diszkréció és a becsület, ezért ismerj meg minket akár személyesen is, hogy minden kétséget eloszlassunk. A munkánkra tisztaság garanciát vállalunk, így nyugodt szívvel kipróbálhatsz minket.

VÍZIÓNK

Elképzelésünk a jövőről egy olyan országban élni, ahol az emberek a pénz miatt nem hajszolják magukat a stresszbe, és  egyre többet foglalkoznak magukkal,  próbálnak kikapcsolni, és a felszabadult idejüket inkább a családjukkal és hobbijukkal tölteni. Szeretnénk egy olyan céget létrehozni, amiben az emberek feltétel nélkül megbízhatnak. Jóérzéssel és segítségként fogadják el a nem kívánt otthoni teendők kiszervezését, ezáltal kötetlenül élvezhetik az így felszabadult szabadidőt.

KÜLDETÉSÜNK

Cégünket azért hoztuk létre, hogy leginkább a dolgozó nők és családanyáknak, diákoknak segíthessünk. Számunkra fontos, hogy amivel rendszeresen napi szinten takarítunk, érintkezünk, és amit belélegzünk ne legyen egészségre káros vegyszer, ezért elköteleztük magunkat, hogy környezetbarát termékekkel takarítunk, ami lebomlik, és ártalmatlan az emberre, gyerekre, háziállatokra és a környezetükre. Ezért, ahol csak tudunk, ÖKO termékeket használunk, továbbá gőzzel és ioncserélt vízzel is takarítunk.

Lebuktunk… inkább Neked és nem rólunk a menüpont címe.

Igazából ez az egész nem is rólunk szól, hanem inkább Neked, hogy megismerj, és ha eddig nem próbáltad ki a szolgáltatásainkat nyugodt lelkiismerettel és szívvel megtedd, mert innentől jobban ismersz minket, mint a szomszédaink, vagy annál az idegennél biztos, akit utoljára beengedtél az otthonodba. Ha én anno találtam volna egy ilyen takarítócéget, akkor most lehet, hogy bele sem kezdtem volna egy ilyen cég felépítésébe. Mindig is a legfőbb célunk a becsületesség és a diszkréció volt, mert így neveltek a szüleink. Köszönöm, hogy elolvastad és őszintén remélem találkozunk.

Köszönöm!

Rólunk mondták