Nagytakarítás árajánlat és megrendelés menete

Olvasd tovább van megoldás

Ebben a cikkben a nagytakarítás menetét fogjuk részletesebben bemutatni, az árajánlatkéréstől a megrendelésig. 

Ha nem nagytakarítás érdekel, hanem inkább általános, hétköznapi takarítás, arról erre linkre kattintva tudhatsz meg többet.

Csináltunk egy árajánlatkérő űrlapot a nagytakarításra is, hogy tájékozódni tudj az árainkról. Ha ezt kitöltöd, kapni fogsz egy körülbelüli árajánlatot online és azonnal telefonálgatás nélkül. Ha tetszik az ár, és végigmész az árajánlaton, vagyis rákattintasz az ‘Árajánlat elküldése’ gombra, akkor mi is meg fogjuk kapni, amit kitöltöttél. Ezután fel fogjuk venni veled a kapcsolatot, hogy személyesen is megtekinthessük a takarítandó lakást, hogy átbeszéljük az igényeket, majd adunk egy végleges árajánlatot.

Nagytakarításnál mi biztosítunk minden takarítószert, és takarító eszközt, mint pl. porszívót, felmosót, mikroszálas kendőket, stb. ezeket az ár már tartalmazza, így nem kell a beszerzésükről és biztosításukról gondoskodnod. Már ezzel is több ezer forintot megspórolsz!

Kérnél egy árajánlatot? Csak kattints az alábbi zöld gombra. Ha bonyolultnak tűnik a kitöltés, csak görgess lejjebb, és lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogy melyik lépésen mit kell kitöltened.

ingyenes azonnali árajánlat

Az árajánlat kérés csak pár perc és azonnal látod az árat az űrlapon, ahogy kitöltöd. Ingyenes, nagyon időhatékony, és természetesen teljesen kötelezettségmentes.

1. Árajánlatkérés

1 Lépés: Nagytakarítás árajánlat nyitóoldala

Nagytakarítás árajánlatkérés első lépés

Ez a nagytakarítás árajánlat nyitóoldala, néhány fontos információval. Az árajánlat kitöltésének megkezdéséhez kattints a ‘Tovább az árajánlatra’ gombra.

2.  Lépés: Nagytakarítás jellege

Nagytakarítás árajánlatkérés másodiklépés

Választhatsz, hogy Normál nagytakarítást, vagy Felújítás utáni nagytakarítást kérsz. Normál nagytakarítást választva ki kell választanod, hogy bútorozott, vagy bútorozatlan a ház, vagy a lakás. A példa kedvéért a sűrűbben előforduló bútorozott irányba indulok el, ez az összetettebb is.

3.  Lépés: Ingatlan nagysága

Nagytakarítás árajánlatkérés harmadik lépés

Hány m2 a kitakarítandó lakás mérete? (Max. 300 m2-ig tudunk ezzel az űrlappal árajánlatot adni, effölött kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot erre a linkre kattintva, és ott válaszd az egyedi árajánlatot.) Itt már látni fogod a fenti csúszkán az árat.

4.  Lépés: Mi legyen tiszta az alábbiak közül?

Nagytakarítás árajánlatkérés negyedik lépés

Saját igényed szerint beállíthatod, hogy hány kádat, zuhanykabint, mosdót, wc-t takarítsunk ki, de akár azt is választhatod, hogy egyiket se takarítsuk ki. (Ettől eltekintve porolni, szemetest cserélni, porszívózni, felmosni fogunk a fürdőszobában is.) A képre kattintva tudod kivenni, ill. beletenni az árajánlatba, a mennyiséget pedig be tudod írni, vagy a megjelenő mennyiségválasztó gombokkal tudod növelni, vagy csökkenteni a darabszámot. Itt felhívnám a figyelmed, hogy annyi lesz tiszta, ahányat bejelölsz!

5.  Lépés: Válaszd ki, hogy mit szeretnél még, hogy tiszta legyen

Nagytakarítás árajánlatkérés ötödiklépés

Kiválaszthatod, hogy a következők közül mi legyen tiszta: ablakok, redőnyök (csak a földről elérhetőek), hűtő, sütő, szagelszívó, beltéri ajtók, bejárati ajtók. Az lesz tiszta, és annyi lesz tiszta, amit megrendelsz.

6.  Lépés: Bútorok külső takarítása

Nagytakarítás árajánlatkérés hatodiklépés

Ha van 1,5 m-nél magasabb szekrényed, és szeretnéd, hogy kívülről letakarítsuk, akkor kérlek számold össze, hogy ezek kb. hány méter szélesek összesen, és ezt a számot írd be a mezőbe. (Pl. ha van 2 db 1,5 m-nél magasabb gardróbod, és az egyik 2 m széles, a másik pedig 1,5 m, akkor 3,5-öt írj be.)

Egyéb bútordarab alatt a 1,5 m-nél alacsonyabb bútorokat értjük, ezeknek az össz. darabszámát írd be ebbe a mezőbe. Ide értjük az asztalokat, székeket, polcokat, komódokat, stb. (Pl. egy étkező asztal 4 székkel 5 db-nak számít.)

A szekrényeket, bútorokat kívülről takarítjuk le, belülről csak üres búrokat tudunk kitakarítani.

7. Lépés: Konyhabútorok takarítása kívül-belül

Nagytakarítás árajánlatkérés hetediklépés

Kéred a konyhabútorok kivül-belüli takarítását? Ha igen, kérlek add össze, hogy hány méter hosszú a konyhabútorod felül, és hány méter hosszú alul, és ennek az összegét írd be. (Pl. ha a konyhabútorod felül 2 m, alul pedig 3 m , akkor 5-öt írj be.)

8. Lépés: Konyhai kisgépek takarítása

Nagytakarítás árajánlatkérés nyolcadiklépés

Mikró, vízforraló, kenyérpirító kitakarítása. Add meg, hogy miből mennyit szeretnél, hogy kitakarítsunk.

9. Lépés: Terasz takarítás

Nagytakarítás árajánlatkérés kilencediklépés

Ha szeretnéd, hogy a teraszon is feltakarítsunk, add meg, hogy hány m2 a teraszod. Ha a teraszon lévő bútorokat is szeretnéd, hogy letakarítsuk, válaszd ki azt is, és add meg, hogy hány fő leültetésére alkalmasak összesen. (Pl. 1 db 2 személyes kanapé + 2 db egyszemélyes fotel = 4 fő, így 4-et írj be a mezőbe.)

Kerti grill takarítását jelenleg sajnos nem tudunk vállalni.

10.  Lépés: Szeretnél ajánlatokról, kedvezményekről elsőként értesülni a jövőben?

Nagytakarítás árajánlatkérés tizediklépés

Sőt, ha ott feliratkozol, azonnal kapsz egy 10% kedvezményt biztosító kuponkódot. Csak add meg az email címed és a neved, és a következő lépésben kapsz egy kuponkódot, amit már azonnal fel is használhatsz az utolsó lépésnél.

11. Lépés: A kuponkódod

Nagytakarítás árajánlatkérés tizenegyedik lépés

Ha feliratkoztál az előző lépésben, itt láthatod a kuponkódot, amivel még olcsóbb lesz a nagytakarítás.

12.  Lépés: Árajánlathoz szükséges adatok

Nagytakarítás árajánlatkérés tizenkettedik lépés

Add meg a címed (ahova takarítást szeretnél) és telefonszámodat, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, ha elküldöd az árajánlatot a következő és utolsó lépésnél.

13.  Lépés: Utolsó lépés

Nagytakarítás árajánlatkérés tizenharmadik lépés

Ezen az utolsó lépésen tudod áttekinteni az árajánlatod. A táblázat fölött tudsz még megjegyzést írni, és ha van, a kuponkódodat beírni. A táblázatban tudod leellenőrizni, hogy mit töltöttél ki. Ha módosítani szeretnél valamit, az adott lépés nevére (fekete hátterűek) kattintva tudsz visszamenni ahhoz a lépéshez. (Onnan viszont újra végig kell menned az űrlapon, de ne aggódj, elmentette, amit eddig beírtál, a következő gombok végignyomogatásával újra visszajuthatsz az utolsó lépéshez.

Ha mindent jónak találsz, az ‘Árajánlatkérés elküldése’ gombra kattintva küldd el nekünk az árajánlatot.

14.  Lépés: Köszönjük, hogy árajánlatot kértél tőlünk

Nagytakarítás árajánlatkérés tizennegyedik lépés

Köszönjük, hogy árajánlatot kértél tőlünk! Hamarosan keresni fogunk, hogy személyes találkozót beszéljünk meg a lakás megtekintésére, az igényeid átbeszélésére és az árajánlatod pontosítására. Ezzel egyidőben menni fog Neked egy email a kitöltött árajánlatodról.

És kész is. Ugye, hogy nem is annyira bonyolult? Kérnél egy árajánlatot? Akkor csak kattints az alábbi képre:

online árajánlat banner blogba

Kérj egy gyors árajánlatot MOST

Nézd meg ebben a videóban, hogy milyen egyszerű az árajánlatkérő űrlapunkat kitölteni:

2. Megrendelés

Miután megnéztük a takarítandó ingatlant, átbeszéltük az igényeidet, és küldtünk egy végleges árajánlatot, onnantól már a megrendelésig nincs több teendőd, mint elfogadni az árajánlatot. Ezt megteheted telefonon, vagy emailben is. Ezután megbeszélünk egy időpontot a takarításra, mi pedig elmegyünk és kitakarítunk, ez ilyen egyszerű. :)

Hahóó, itt vagy még?

Tudom, hogy azok közül, akik ezt az oldalt olvassák csak kb. 15% fog árajánlatot kérni. Nekik tudunk segíteni tisztán tartani a lakást. Te döntöd el, hogy köztük lesz-e a Te lakásod

Most őszintén: Semmit sem kockáztatsz. Akkor? Klikkelj a gombra, és kérj egy árajánlatot

IGAZAD VAN. Kérek egy árajánlatot

Ezekkel a takarítószerekkel és eszközökkel takarítunk

Hozzáállásunk: Minden otthonban ügyelünk a higiénia betartására, külön rongyokkal és eszközökkel különböző felületeket takarítunk le. A higiéniát szigorúan betartva minden esetben, mintha magunknak takarítanánk. Bővebben itt …

Ezekkel a takarítószerekkel és eszközökkel takarítunk

Hozzáállásunk: Minden otthonban ügyelünk a higiénia betartására, külön rongyokkal és eszközökkel különböző felületeket takarítunk le. A higiéniát szigorúan betartva minden esetben, mintha magunknak takarítanánk. Bővebben itt …