Neked kéne a takarító szereket és eszközöket biztosítani, vagy a takarító vigye ezeket?

Először is szeretném tisztázni, hogy mi tartozik a takarító eszközök közé. A takarító szerek maguktól értetődően a vízkőoldó, zsíroldó, wc tisztító stb. szerek. A takarító eszközök pedig a porszívó, seprű, felmosó vagy mop, takarító rongyok, mikroszálas kendők, szivacsok, a takarításhoz szükséges egyéb eszközök, stb.

Takarító szerek, eszközök

Ha a takarítódnak van jól bevált takarító szere, akkor én azt javasolnám, hogy hagyd, hogy ő hozza a takarító szereket, mivel azzal dolgozik nap, mint nap, tudni fogja, hogy mely felületeken használhatja azokat biztonságosan, és mely felületeken nem tesz kárt. Lehet, hogy néha nehéz lehet a ‘kísértésnek’ ellenállni, amikor a tv reklámokban jobbnál jobb termékeket reklámoznak, de semmiképp sem ajánlom kipróbálás nélkül a takarítóra bízni a kipróbálást, mert neki nem biztos, hogy lesz ideje a címkét olvasgatni.

A másik előnye, ha a takarítód viszi a szereket, hogy neked nem kell azzal foglalkoznod, hogy miből mennyi van, és elmenni bevásárolni a takarítószerekből, amik ráadásul nem is olyan olcsók.

A takarító eszközöket viszont lehet, hogy jobb, ha Te biztosítod, mert akkor az a szivacs, rongy, porszívó biztos, hogy csak a Te otthonodban lesz használva. Ha viszont porszívót Te biztosítasz, akkor arra érdemes figyelned, hogy jól működő porszívód legyen, mert azzal lehet jó és alapos munkát végezni.

Mi minden esetben, ha takarító eszközöket kell vinnünk egy háztartásba, csakis elfertőtlenített, letakarított, tiszta eszközöket fogunk bevinni egy lakásba. Semmiképp sem szeretnénk például kutyaszőrt átvinni egy olyan lakásba, ahol nincs háziállat.

Tudtad?

Ha a Mopptól rendelsz takarítást, a takarító szereket minden esetben mi visszük, ami benne van az árban, és ami még jobb, hogy környezetbarát szerekkel dolgozunk, így Te és a családod nem fog semmilyen veszélyes vegyszerrel érintkezni.
Megnézem az árajánlatot
Ha kíváncsi vagy, hogy mennyiért takarítanánk ki nálad, töltsd ki az online árajánlatadó űrlapunkat (pár perc az egész) és máris megtudod az árat.
Megnézem az árajánlatot
online árajánlat banner blogba