Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések és Válaszok

Első takarítás alkalmával, legalább az igények pontos átbeszélése miatt legyél otthon. Rendszeres takarítás rendelésénél már nem szükséges otthon lenned.

Telefonon (70/547-2474), vagy online, a weboldalunkon a “Megrendelés” gombra kattintva, a rád vonatkozó adatok megadásával töltsd ki az űrlapot, majd a “Megrendelem” gombra kattintva tudod megrendelni a takarítást.

Vagy most itt erre a gombra kattintva “TAKARÍTÁST RENDELEK”

Takarítási időpont előtt 24 órával van lehetőség lemondásra, ezen a linken található űrlap (az űrlap címe: Vedd fel velünk a kapcsolatot) megfelelő kitöltésével a “Kérem válaszon!” legördülő panelra való kattintás után kiválasztva a megfelelő opciót: Rendelés módosítása, törlése után folytatva az űrlap kitöltését, majd az ŰRLAP ELKÜLDÉSE gomb lenyomásával az űrlap elküldésével a rendelés módosítva lesz vagy lemondva.  

24 órán belüli lemondás esetén a takarítás teljes ára kerül felszámolásra.

Takarítási időpont előtt 24 órával van lehetőség módosítani, ezen a linken található űrlap (az űrlap címe: Vedd fel velünk a kapcsolatot) megfelelő kitöltésével a “Kérem válaszon!” legördülő panelra való kattintás után kiválasztva a megfelelő opciót:Rendelés módosítása, törlése után folytatva az űrlap kitöltését, majd az ŰRLAP ELKÜLDÉSE gomb lenyomásával az űrlap elküldésével a rendelés módosítva lesz.

Célunk a teljes elégedettség. Ha bármilyen okból nem vagy 100%-ig teljesen elégedett, írj egy üzenetet ERRE A LINKRE KATTINTVA (a milyen ügyben keresel-Kérem válasszon legördülő panelre kattintva válaszd a “Nem vagyok elégedett a takarítással“opciót)a takarítás befejezésétől számítva 24 órán belül. Csak jelezd felénk írásban, és mi ingyen visszamegyünk és kijavítjuk.

A munkánkat mindenképpen megkönnyíti, ha össze van pakolva. Úgy gyorsabban tudunk haladni, és akár kevesebb ideig tarthat a takarítás, arról nem is beszélve, hogy precízebb munkát tudunk végezni, így Te is elégedettebb leszel. A Te kényelmed érdekében nem pakolunk el semmit a helyéről, hogy mindig megtaláld a dolgaidat a helyükön.

Választás kérdése, biztosíthatod Te is, de a legjobb eredmény elérése érdekében. Lehetőséged van megkérni minket plusz költség ellenében, hogy mi vigyük a takarító eszközöket.

Ha Te szeretnéd biztosítani az eszközöket, akkor ezekre lesz szükség az általános takarításhoz: portörlő, mikroszálas kendő (1 az üvegfelületekre, 1 a csaptelepek polírozására, ) 2 nagyobb pamutrongy/rossz törölköző, 1 nagy méretű szivacs fürdőhöz, 1 kisebb szivacs a konyhához, papírtörlő a Wc-hez, Wc kefe, partvis lapáttal, porszívó, felmosó vödörrel.

Erről írtunk egy blogcikket. Ide kattintva elolvashatod.

(Info:) Sose mosd együtt a mikroszálas rongyokat a pamut rongyokkal, mert a pamut szálak rátapadnak a mikroszálas rongyra és csíkosan törölnek, és szöszölnek maguk után. És sose mosd a mikroszálas rongyokat öblítővel, mert elveszíti a hatását.

Ha Te szeretnéd biztosítani az eszközöket, akkor ezekre lesz szükség az általános takarításhoz: portörlő, mikroszálas kendő (1 az üvegfelületekre, 1 a csaptelepek polírozására, ) 2 nagyobb pamutrongy/rossz törölköző, 1 nagy méretű szivacs fürdőhöz, 1 kisebb szivacs a konyhához, papírtörlő a Wc-hez, Wc kefe, partvis lapáttal, porszívó, felmosó vödörrel,

A környezetbarát takarítószereket mi fogjuk vinni.

Választhatod azt is, hogy a saját, jól bevált takarító szereddel takarítsunk, de az ár attól nem fog változni.

Ha Te adod a takarító szert, nem tudjuk vállalni a felelősséget a tisztító szer által esetlegesen okozott károkért. (Ha új szert kezdesz el használni, előzőleg teszteld le nem látható helyen.)

Üvegtisztító, vízkőoldó, zsíroldó, Wc tisztító, általános felülettisztító/konyhai tisztítószer,fertőtlenítőszer, felmosószer.

A takarítás befejeztével készpénzzel tudsz fizetni.

Ha szerződött ügyfelünk leszel, vagyis rendszeres takarítást kérsz, akkor a hó végén kapsz egy összesített számlát, amit készpénzzel, vagy átutalással tudsz kiegyenlíteni.

Természetbeni juttatást nem fogadunk el.

A takarítás befejeztével kerül sor a fizetésre.

Ha szerződött ügyfelünk leszel, vagyis rendszeres takarítást kérsz, akkor a hó végén kapsz egy összesített számlát, amit 8 munkanapon belül kell kiegyenlítened.

Igen, minden esetben adunk számlát.

Jelenleg Szeged és környékén elérhető a takarítás.

Általában ketten fogunk menni, hogy hamarabb végezzünk a takarítással és minél kevesebb ideig tartsunk fel.

Ezeket a takarításokat nem vállaljuk:

 • penész eltávolítás
 • bűntény, haláleset, tűzkár, árvíz helyszínén való takarítás
 • szellőző, szemétledobó, nagyobb szeméttároló takarítása
 • fertőzött helyek takarítása
 • állati,- vagy emberi ürülék, testnedvek, vér, hányás feltakarítása
 • graffiti letakarítása
 • kényszertakarítás
 • térkő,- homlokzat tisztítás
 • lomtalanítás
 • veszélyes helyen lévő takarítás

  A legtöbbet kért szolgáltatásokra tudsz szavazni, ezzel segíteni azt, hogy mit vezessünk be minél hamarabb.

  Ha lenne neked is ötleted, vagy van esetleg egy olyan problémád, amire nem találsz megoldást azt tudasd velünk és igyekszünk megoldást találni rá! :)

Hétfőtől péntekig 08.00 – 18.00 -ig dolgozunk. Ettől eltérő időpontok esetében megbeszélés alapján felár ellenében tudjuk a takarítást elvégezni.

Általános takarítás során alaptakarítást végzünk,

míg nagytakarítás során jobban belemegyünk a részletekbe.

Megrendelés előtti utolsó lépésben jelenik meg ez az ablak, ahova ha beírod a kuponkódod, kattints a “kuponkód beváltása” gombra, ezután levonódik a kuponod értéke a végösszegből. Ha egyedi kuponkódot kaptál (ami egyszeri felhasználásra jogosít fel), azt csak egyszer tudod beváltani a lejárati idő előtt, (már ha van neki).

kuponkód beváltása

A pontos kuponkódot írd be, ahogy kaptad, ha kisbetű az összes úgy, ha nincs szóköz akkor úgy… stb.

Ha nem találtad a kérdésedre a választ, vedd fel velünk a kapcsolatot.