Mopp logo

Tel.: +36 70 547 2474 | @.: info@mopp.hu

Tel.: +36 70 547 2474
@.: info@mopp.hu

Professzionális kirakat-, üvegfelület-, ablak-, és tükörtisztítás

Professzionális kirakat-, üvegfelület-, ablak-, és tükörtisztítás

Rendszeresen tiszta üvegfelületeket szeretnél, még akkor is ha nehezen elérhető?

Rendszeresen tisztítunk nagy üvegfelületeket, akár nehezen elérhető helyen is. Akár vízköves, vagy zsíros üvegfelületeket is. Üvegtisztítási rendszerünkkel folyamatosan tiszták lesznek az üvegfelületeid, mindezt rugalmasan, az ügyfeleid, vendégeid zavarása nélkül.

Üvegfelületeid mindig alaposan, csíkmentesen, hibátlanul lesznek tiszták!

Alaposan, csíkmentesen, hibátlanul, becsületesen tisztítjuk le az üvegeket. Ahol szükséges, abrazív eszközöket használunk, és üvegbarát szereket. Feltakarítunk magunk után. Nem hagyunk matrica maradványokat az üvegen és nem teszünk kárt az üvegben.

Üvegtisztításra kifejlesztett szerekkel és eszközökkel tovább marad tiszta az üveg és minden szennyeződést eltávolítunk.
Az ablaktisztítás menete

Konkurenciával szemben mi nem csak egy vizezőhuzattal, lehúzóval, hosszabbítónyéllel és mosogatószerrel/ecettel dolgozunk, hanem Speciális eszközökkel, szerekkel hosszabban tartóan tudjuk tisztán tartani az üvegfelületeket. 

A mosogatószerrel történő tisztításnak az a hátránya, hogy a mosogatószer olyan mint egy szappan buborék, így szivárványos elszíneződést okozhat. Továbbá mivel ez nem erre a  célra kifejlesztett szer, ragadós bevonatot képez üvegen, amitől a kosz hamarabb megtapad rajta. 

Abban vagyunk a konkurenciánál másabbak, hogy hagyományos ablaktisztítási technológiával közelebbi kontaktban vagyunk az üvegfelülettel, akár földről, akár létráról. A szerek hatékonyságán felül a fizikai erőkifejtéssel nagyobb hatást tudunk gyakorolni  a tisztaságra.

LÉPÉSEK
első lépés

A körülmények figyelembe vételével bekeverjük a direkt erre a célra készített tisztítószert és magunkhoz vesszük az összes olyan eszközt, amire szükség van a tökéletes munkavégzéshez (létrák, különböző tulajdonságokkal rendelkező lehúzók, pengézők, bronzpadok, szárazoló rongyok, polírozó rongyok… ).

LÉPÉSEK
második lépés

Ha kell, elpakolunk az útból, hogy hozzáférjünk az üvegfelülethez.

LÉPÉSEK
harmadik lépés

Felhordjuk a tisztítószert egyenletesen az üvegre, és ha olyan szennyeződést találunk, akkor az üvegtisztító pengével átborotváljuk. Majd újra bevizezzük a megfelelő abrazív eszközzel az üveg károsítása nélkül.

LÉPÉSEK
negyedik lépés

A tisztítószert csíkmentesen eltávolítjuk az üvegről a feloldott szennyeződéssel együtt.

LÉPÉSEK
ötödik lépés

Ebben a lépésben egy ablaktisztítóknak fejlesztett ronggyal részletesen eltávolítjuk a tisztítószer maradványokat, ami elkerülhetetlen a kirakatok széleiben.

Csaba

Többek Között üvegek és ablakok tisztításával foglalkozunk és fejlesztjük magunkat 9 éve.

Radó Csaba vagyok, a mopp.hu társalapítója. 

Az ablaktisztítási technológiát Skóciában tanultam meg 2013-ban, ahol napi, heti és havi szinten tisztítottam ablakokat és kirakatokat magánszemélyeknek és cégeknek. 

Tetszett ez a módszer, és az, hogy mennyivel tisztábbak lettek így az ablakok az ablaktisztítószer és rongy/papírtörlő kombóhoz képest. Jó érzés volt este a tiszta ablakon keresztül belátni a pubokba, éttermekbe.

Szinte minden gyártónak kipróbáltam az eszközeit, felszereléseit és szereit, és ezekből tartottam meg a leghatékonyabbakat, legjobbakat amikkel a legszebben és legjobban lehet üvegfelületeket tisztítani. Hogy még hatékonyabb legyek, amerikai online tanfolyamokon tanultam, és a mai napig folyamatosan figyelem az innovációkat és próbálom ki azokat.

Rólunk mondták:

kirakat tisztítás
Ha velünk tisztíttatod az üvegfelületeidet rendszeresen lesz tiszta, és nem lesz több gondod a kirakatokkal, ablakokkal, tükrökkel.
 • Nem kötelező a szerződés, nem ragaszkodunk hozzá

 • Az igényeidre szabottan lesznek tiszták az üvegfelületek kívül és belül

 • Ingyen megyünk ki árajánlatot adni, nem kérünk semmilyen díjat érte

 • Környezetbarát szerekkel tisztítunk

 • Direkt üvegtisztításra fejlesztett eszközökkel és szerekkel dolgozunk

 • Eltávolítjuk a ragasztómaradványokat, rovar és madárpiszkokat

 • Eltávolítjuk a vízkövet (ha még lehetséges)

Vedd fel velünk a kapcsolatot és adunk neked egy egyedi árajánlatot személyes felmérés során.

Kérj tőlünk egy ingyenes árajánlatot, elmegyünk, felmérjük a tisztítandó felületet és az igényeket, majd mailben küldünk egy árajánlatot.

Hívj fel minket: +36 70 547 2474
Mindig arra törekszünk, hogy minden ügyfél elégedett legyen.

Ha nem vagy elégedett, visszamegyünk és kijavítjuk, vagy újra megcsináljuk. Ha ezután sem vagy elégedett, akkor nem kell fizetned érte.

 • Egyenruhában megyünk, céges megjelenéssel
 • Tiszta eszközökkel és felszereléssel
 • Tiszta vízzel
 • Szerek biológiailag lebomlanak, nyom nélkül száradnak meg
100% garancia