Szeretnéd kiadni a takarítást, de nehezen engedsz be idegeneket az otthonodba?

Ha a takarítás szerinted is egy bizalmi kérdés, akkor olvass tovább!

Más cégekért és személyekért felelősséget nem tudok vállalni, hallottam:

 • kritikán aluli munkákról

 • rengeteg lopásokról, 

 • károkozásról,

 • veszélyes munkavégzésről,

 • elmaradt takarításokról és

 • nem precíz, hanyag munkákról

 • rengeteg ígéretről.

EZEKET TE IS SZERETNÉD MIHAMARABB ELFELEJTENI, VAGY ELKERÜLNI?

Van számos becsületes cég is, akire rá lehet bízni az otthonod, családod egészséges tisztaságát. Tehát van megoldás!

De van egy rossz hírem is. Ha Te is elégedetlen vagy, vagy tartasz ettől, és a szíved mélyén Te is érted miről beszélek, vagy esetleg ha még nem kerültél ilyen helyzetbe, akkor olvass tovább, mert

ha most szemet hunysz minden felett és tovább vársz, vagy nem döntesz helyesen, azért súlyos árat fogsz fizetni…

A legtöbben csak legyintenek és csak amikor már többször póruljártak, akkor fogadják meg, vagy veszik észre ezeket a dolgokat, de ne Te legyél ez az ember!

Lehet hogy Te is kerültél már ilyen helyzetbe, vagy jártál már rosszul, és ez alapján hozol értelemszerűen véleményt, és igazad is van.

Egészen eddig!

Mert most már tudod, hogy létezik olyan takarítócég, amelyikben meg lehet bízni. Igaz a bizalomnak és a minőségnek van egy magasabb ára, ezt én is átélem nap mint nap, amikor valamiből prémium terméket vásárolok. Amikor az autómat egy jól felszerelt, becsületes műhelybe viszem, amikor nem a legolcsóbb orvost választom, vagy amikor az egészségesebb, jobb szolgáltatások, vagy termékek mellett teszem le a voksom.

AZ OLCSÓ ÁLTALÁBAN TÜKRÖZI A MINŐSÉGET

Mutatom, hogy mire gondolok:

Lehet, hogy mind a két autó szervizben jó szakemberek dolgoznak, és Te, mint ismeretlen új ügyfél választanod kell, hogy aki megcsinálja az autódat vállalja-e érte a felelősséget, vagy van-e egyáltalán garancia, és ezt mind a látszat alapján. Az eddigi tapasztalataidból könnyen döntesz a körülményekből ítélve, mert ez alapján fogsz jó döntést hozni. Te melyik mellett tennéd le a voksod?

Forrás: www.autosforum.hu

Lehet, hogy mind a két rendelőben jó szakemberek dolgoznak, és Te, mint ismeretlen új páciens választanod kell, hogy ki csinálja meg a fogaidat, hogy vállalja-e érte a felelősséget vagy sem, és hogy higiénikus-e a rendelő, mert az is nagyon fontos, nem akar senki sem fertőzést kapni. Te melyik mellett tennéd le a voksod?

Forrás: The sun | www.thesun.co.uk

Ezt folytathatnám tovább az élelmiszerekkel, a kertésszel, vagy a takarítókkal, mert az ár érték arány mindenhol fennáll és egyenes arányosság van közöttük. A magasabb áron megvásárolt termékek, vagy szolgáltatások jobbak, mint az olcsóak, mert több időt és energiát fektetnek bele az emberek.

Így jobban megválogathatja az az autó szerviz, amelyik magasabb áron dolgozik, hogy jobb szerszámokkal tegye, ezért a szerelői jobbak és elégedettebbek, többet keresnek, ezért ragaszkodnak a munkahelyükhöz, és becsületesebben dolgoznak, nem lopnak, mert meg vannak fizetve, és így tovább minden iparágban, de szerintem érted miről van szó.

De még is a legtöbb ember ilyenkor csak legyint, és gyorsan leakaszt a szögről egy leinformálhatatlan takarítót.

Ezzel az a baj, hogy ők igaz, találnak gyorsan egy olcsó takarítót, de újra és újra eljátsszák ezt, mert vagy nem elégedettek vele teljesen, vagy nem elég megbízható.

Attól még, hogy órabérben olcsónak tűnik, nem biztos hogy a pénztárcádnak ez a legjobb megoldás, mert elnyújthatja a takarítást időben, nem megfelelő takarítószert rossz helyen használ, ezzel kárt tesz a csempében, zuhanykabinban, vagy összetör egy értékes tárgyat.

Ezek után nem vállalja a felelősséget, és eltűnik, többet nem is látod. Te pedig nem elég, hogy takaríthatsz utána, hanem még pénzt is kell azért kiadnod, hogy pótold, vagy lecseréld a tönkretett tárgyat, legyen az zuhanykabin, csap, tükör, vagy váza, ráadásul az ezekkel járó kellemetlenségekről (idő, mesterember keresése) nem is beszélve.

Nyomorult kilátás, igaz?

De végiggondoltad már mi ennek a problémának a valódi gyökere? 

Az, hogy ma Magyarországon bárki felelőtlenül elkezdhet takarítani, mert talán ezt a legegyszerűbb elkezdeni, és a legnagyobb probléma, hogy mivel bárki elkezdheti, azt sem tudod kit engedsz be az otthonodba. Nem csoda, hogy nehéz egy jó, lelkiismeretes, megbízható, kulturált takarítót találni.

És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt a folyamatot? Oda, hogy csak egyre több pénzt fizetsz azért, hogy találj egy normális takarítót, feljelentgetések, hogy visszaszerezd az ellopott cuccaidat és a szakemberek hajhászásába, akik kijavítják a károkat Neked, és ezzel kezdetét veszi egy örökös spirál, ami szép lassan az őrületbe kerget, felőrli az energiád és kikészít teljesen.

Hogyan találtam meg ezeknek a problémáknak a kulcsát?

Hadd mondjam el egy ismerősöm történetét, aki takarítást rendelt.
(Megtörtént esetek!)

Összetalálkoztunk az utcán, feljött, hogy mivel foglalkoztunk külföldön, mire elmesélte ezt a törtétnetet: Felkeresett 5 takarítót, hogy árajánlatot kérjen. Az egyiktől kapott egy árajánlatot 1 hét múlva, a többi még csak nem is válaszolt a megkeresésére. Megbeszéltek egy időpontot, ami jó sokára volt, de arra az időpontra nem jött el. Miután felhívta lekezelően beszélt vele a takarító, mire sikerült megbeszélni egy újabb időpontot. Amikor kijött, ő diktált, ő mondta hogy mit fog megcsinálni, ahogy az ismerős szeretné, az nem jó. Amit árajánlatot adott, takarítás közben derült ki, hogy mégsem annyi, rá kellene még fizetni, amit ha előre szól, nem lett volna akkora probléma. Még ő érezte magát kellemetlenül a saját lakásában, mialatt takarítottak. Abban a cipőben takarítottak, amiben jöttek, amiben az utcán is mászkáltak azzal álltak be a zuhanykabinba, egy cseppet sem törődve a higiéniával és más ember jó érzéseivel, amire nem tudott megfelelő takríótszert adni, azt nem csinálták meg vagy nem jól csinálták meg. Miután elmentek nem érezte tisztálnak a lakást, ki kellett takarítania magának. Ezt hallgatva jöttem rá, hogy ezt a szolgáltatást jobban is lehetne csinálni akár itthon is. Erre a feladatra illő, megfelelő embereket alkalmazva, környezetbarát takarítószerekkel, minőségi takarító eszközökkel, és gőztisztítóval egy környezettudatos, egészségtudatos, ügyfélcentrikus takarítócéget tudunk csinálni. Így a magukra, és otthonukra igényes embereknek egy kifogástalan szogláltatást tudunk adni.

De nem csak egyetlen esetről van szó, egy másik ismerős azt panaszolta, hogy a nagy nehezen kiválasztott, szinte vadonatúj épített zuhanykabin 100.000 Ft-os ajtaját törte össze egy ajánlásból érkezett takarító, akit utána nem is látott többet… persze nem volt céges felelősség biztosítása a takarítónak ilyen káresetre, mert annak magas éves díja van.

Tudom, hogy valakit beengedni a saját otthonodba nem mindig olyan jó érzés, mert rengeteg dolog megfordulhat a fejedben. Amikor beengedsz valakit a lakásodba, picit olyan, mintha a személyes életedbe engednéd be, ezért mindig nagyon tiszteljük ezt a helyzetet.

Rengeteg otthont láttunk belülről, semmilyen véleményt nem alkotunk arról, amit látunk, pláne nem fogalmazunk meg kritikát még magunkban sem. Át tudjuk érezni a helyzeted, amikor ilyennel találkozol, de ez a primitív szokás nem a mi szokásunk, csak tudom, hogy létezik, mert mondtátok, illetve írtátok.

Minden kapcsolat akár az orvosoddal, kertészeddel vagy a takarítóddal egy kölcsönös bizalmon alapszik, amit csak úgy lehet elnyerni, ha mind a két fél lép egy azonos irányba, a bizalom irányába, és a tizedik, de akár lehet, hogy már a második alkalommal ezt észre sem veszed, mert már annyira megbíztok egymásban.

Tisztában vagyok azzal, hogy a bizalom megszerzése a legnehezebb, és időbe telik, de eljátszani azt gyors és könnyű. De miért tennénk mi ilyet? Mi ebből élünk, és a célunk azon felül, hogy kifogástalanul tiszta legyen az otthonod egészséges körülmények között, a részletekre is odafigyelő alapos takarításon át a környezetbarát, emberekre és házi kedvencekre ártalmatlan termékekkel az, hogy nagyon elégedett ügyfeleink legyenek. 

Talán ezzel a két szóval össze is tudnám foglalni az egészet: a célunk az elégedettséged és a feltétel nélküli bizalmad elnyerése. De a bizalmat sosem keverjük össze a munka minőségével. Azt akarom ezzel mondani, hogy azért, mert megbízol bennünk, ugyanolyan jó munkát végzünk nálad, mint a legelején, amikor megismerkedtünk, mert azért ez valamilyen szinten mégiscsak üzleti kapcsolat is egyben.

Hogy eloszlassuk a fennmaradó kételyeid is, minden alkalommal írunk egy eseti megbízási lapot, hogy ott voltunk ettől-eddig, ami véd téged, ez egyébként is egy alapja egy jó szolgáltatásnak. Nem beszélve arról, hogy ezzel tudod érvényesíteni a garanciádat ha kell, és fontos szerepet játszik a felelősségbiztosításban is, amivel védve vagy a károkozás ellen.

NEM SZUPER EZ? TUDSZ MÉG MONDANI NEKEM ILYEN TAKARÍTÓ CÉGET, AKI ENNYIRE TÖRŐDIK AZ ÜGYFELEIVEL?

Én ha találtam volna ilyen takarítócéget, lehet hogy bele sem kezdtem volna felépíteni egy ilyen céget. Úgyhogy ezek után csak azt tudom ajánlani neked, hogy bátran tedd meg az első lépést, mert ez már csak rajtad múlik! Mi itt vagyunk, Te megtaláltad ezt a cikket, és tudod, hogy mi hajlandóak vagyunk neked segíteni, és megbízhatsz bennünk. Mi feltétel nélkül megbízunk benned, engedd meg, hogy a fordítottját is bizonyíthassuk!

Hello Melinda és Csaba vagyunk a Mopp alapítói

Melinda

Melinda

Csaba

Csaba

Rólunk bővebben itt olvashatsz, ha szeretnél többet tudni rólunk.

Megbízhatóan, alaposan, lelkiismeretesen kitakarítunk nálad, nem hagyunk ki semmit, amire garanciát vállalunk, a felelősség biztosításunkkal pedig 100%-ban védve vagy megnyugodhatsz. Értelmes takarítók mindig kedvesek lesznek hozzád és mindent diszkréten fognak kezelni és garantáltan becsületesek.

Biztosan jól jársz, ha minket választasz!

Te csak dőlj hátra, szórakozz pihenj bátran, olvass, unokázz, töltsd az időd a családoddal, akár játssz a cicusoddal vagy sétáltasd a kutyusod, mi addig kitakarítunk nálad MOST -20%-os kedvezménnyel. Hogy biztosra menj kérd a kuponod emailbe is!

 • Előre tudod a takarítás árakat, árajánlat azonnal online

 • ÖKO takarítószerek, amit mi biztosítunk

 • Felelősség biztosítás, hogy ne érjen semmiféle kár

 • Helyi, barátságos takarítók, hogy a jelenlétünk is kényelmes legyen számodra

 • Ügyfeleknek kedvezmény, mert értékeljük a hűséged

 • Garancia, hogy tudd a legjobb céget választottad

Legyen a Te lakásod a legtisztább, a Moppal!

 ÖKO környezetbarát antiallergén szerekkel és gőzzel takarítunk ahol csak tudunk. Figyelünk, és óvjuk mások értékeit és környezetét. Minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy zavarás mentesen dolgozzunk.

Ezekkel a takarítószerekkel és eszközökkel takarítunk

Hozzáállásunk: Minden otthonban ügyelünk a higiénia betartására, külön rongyokkal és eszközökkel különböző felületeket takarítunk le. A higiéniát szigorúan betartva minden esetben, mintha magunknak takarítanánk. Bővebben itt …

Ezekkel a takarítószerekkel és eszközökkel takarítunk

Hozzáállásunk: Minden otthonban ügyelünk a higiénia betartására, külön rongyokkal és eszközökkel különböző felületeket takarítunk le. A higiéniát szigorúan betartva minden esetben, mintha magunknak takarítanánk. Bővebben itt …