Ebben a cikkben szeretnénk részletesebben bemutatni azt, hogy hogyan lesz tiszta a lakásod az árajánlatkéréstől, a megrendelésen keresztül, a tiszta otthonig.

Ebben a cikkben az általános takarításról lesz szó, ha nagytakarítás érdekel, akkor erre a linkre kattintva tudhatsz meg többet a nagytakarításról, és a megrendelésének menetéről. 

Laptop mopp

Ha ismersz minket, és tudatos vagy, pár perc alatt letudod az egészet. De ha soha nem töltötted ki ezt az árajánlatadó űrlapot ezelőtt, akkor elolvasod ezt a cikket, és max 10 perc.

1. Árajánlatkérés

Ezzel az online árajánlatkérő űrlap kitöltésével elkerülöd azokat a fárasztó, időrabló, és kellemetlen dolgokat, amit egyébként megteszel, amikor árajánlatot kérsz takarításra. 

Tehát a weboldalon kapsz egy előzetes árajánlatot, amit ha akarsz elfogadsz, és megrendelhetsz, de ha nem, akkor sincs semmi. Nincs kellemetlen telefonálgatás, vagy rossz érzés amikor lemondod, de még csak felesleges időt sem kell azzal töltened, hogy várnod kell otthon, hogy valaki kijöjjön árajánlatot adni.

Te csak rendelsz, mi megyünk és kitakarítunk. De hogyan?

Az árajánlatkérés és a rendelés leadásának menetét megnézheted videóban is, ha nincs kedved olvasni —>>

Figyelem: A videóban látható árajánlatkérő űrlap eltérhet az űrlap aktuális kinézetétől, mert igyekszünk, hogy minél kényelmesebben, és minél pontosabb árajánlatot tudjunk adni mindenkinek, ezért egyfolytában fejlesztjük az árajánlat adó űrlapunkat is.

Kalkuláld ki Te is a saját otthonod takarításának az árát, nem jár semmi felelősséggel, sem kötelezettséggel. Ja, és azóta már bővítettük, gyere és nézd meg most!

1. Lépés

a rendelés menete elsőlépés

Klikkelj az ÁRAJÁNLAT OTTHONOKRA gombra.

2. Lépés: Add meg az irányítószámod

a rendelés menete második lépés

Írd be az irányítószámod, így ellenőrizni tudod, hogy a Te környékeden vállalunk-e takarítást.

3. Lépés: Válassz a takarítások közül

a rendelés menete harmadiklépés

Általános takarításba tartoznak azok a takarítások, amiket rutinszerűen, hétről-hétre elvégzel, hogy szinten tartsd a tisztaságot. Ha érdekel, hogy konkrétan mi lesz tiszta, görgess lejjebb ebben a cikkben a ‘Takarítás menetéhez’.

Nagytakarításba tartoznak azok az alaposabb, részletekbe jobban belemenő takarítások, amiket általában nem hetente, hanem ritkábban szoktunk csinálni. Ha Téged nagytakarítás érdekelne inkább, arról bővebben itt tudsz olvasni.

4. Lépés: Válaszd ki, hogy mikor takarítottál utoljára

a rendelés menete negyediklépés

Általános takarítás választásakor megkérdezzük, hogy mikor takarítottál utoljára, mivel ez befolyásolja a szennyezettséget. Ha 2 hétnél nem régebben takarítottál,  kevésbé lesz vízköves a zuhanykabin, vagy a kád, és kevésbé lesz zsíros a gáztűzhely, stb. Ha viszont 2 hétnél régebben volt takarítva a lakásod, az időben tovább fog nekünk tartani, ezt kiegészítő takarításnak neveztük el.

5. Lépés: Add meg, hogy hány m2 az otthonod

a rendelés menete ötödik lépés

Hány m2 a kitakarítandó lakás mérete? (Min. 40 m2-t tudunk elvállalni, ezért ha ennél kisebbet írsz be, az űrlap 40-re korrigál. Max. 300 m2-ig tudunk ezzel az űrlappal árajánlatot adni, effölött kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot erre a linkre kattintva, és ott válaszd az egyedi árajánlatot.)

6. Lépés: Válaszd ki, hogy mi legyen tiszta az otthonodban

a rendelés menete hatodiklépés

Saját igényed szerint beállíthatod, hogy hány kádat, zuhanykabint, mosdót, wc-t takarítsunk ki, de akár azt is választhatod, hogy egyiket se takarítsuk ki. (Ettől eltekintve porolni, szemetest cserélni, porszívózni, felmosni fogunk a fürdőszobában is.) Alapból mindegyikből 1 db van kiválasztva, a képre kattintva tudod kivenni, ill. beletenni az árajánlatba, a mennyiséget pedig be tudod írni, vagy a megjelenő mennyiségválasztó gombokkal tudod növelni, vagy csökkenteni a darabszámot. Itt felhívnám a figyelmed, hogy annyi lesz tiszta, ahányat bejelölsz!

7. Lépés: Mi vigyük a takarító ESZKÖZÖKET?

a rendelés menete hetedik lépés

Ezeket értjük TAKARÍTÓ ESZKÖZÖK alatt: működőképes porszívó, felmosó, portörlő, 4 db mikroszálas kendő, 2 nagyobb pamutrongy/rossz törölköző, 1 nagy méretű szivacs fürdőhöz, 1 kisebb szivacs a konyhához, papírtörlő a Wc-hez, Wc kefe, partvis lapáttal. Ezekre mind szükségünk lesz, ha azt választod, hogy Te biztosítod az eszközöket.

Ha azt választod, hogy vigyük mi ezeket az eszközöket, biztos lehetsz abban, hogy csakis tiszta, elfertőtlenített eszközöket fogunk vinni.

A környezetbarát TAKARÍTÓ SZEREKET mi biztosítjuk, azokról nem kell gondoskodnod!

8. Lépés: Válassz extrákat

a rendelés menete nyolcadik lépés

A következő extrákkal egészítheted ki a takarításodat: ablak,- hűtő,- sütőtisztítás, mosogatás, ágyneműcsere, beltéri,- bejárati ajtók lemosása, és terasz feltakarítása.

9. Lépés: Add meg az email címed, ha szeretnél kapni tőlünk a jövőben kedvezményeket és ajánlatokat

a rendelés menete kilencedik lépés

Csak add meg a neved, és email címed, és a jövőben elsőként fogsz értesülni az akcióinkról, ajánlatainkról!

10. Lépés: Az árajánlatod

a rendelés menete tizedik lépés

Ennél a lépésnél kapod meg az árajánlatod. Itt tudod kiválasztani, hogy kérsz-e gőztisztítást. (Gőztisztításra alkalmas felületeket tisztítjuk le gőzzel, mint pl. mosdókat, csapokat, konyhapultot, gáztűzhelyet, tükröket, wc-t, stb. és gőzmoppal mosunk fel.)

Ha van kuponkódod, annak a mértéke ebből az árból kerül majd levonásra megrendelés esetén, az utolsó lépésnél fogod tudodni beírni a kuponkód mezőbe.

Ezen a ponton, ha szeretnél rendelést leadni, kattints a ‘megrendelem’ gombra.

2. Megrendelés

Miután összekattintgattad az árajánlatkérő űrlapon, hogy hol és mi legyen tiszta, majd láttad az árat, onnantól már csak pár kattintás és odakattintgatsz magadhoz minket. :) Már csak időpontot kell foglalnod, akkorra amikor neked kényelmes, meg kell adnod a címed, az utolsó lépésnél a kuponkódod, – ha van – majd a ‘Rendelés véglegesítése’ gombra kattintva véglegesíted a rendelésed.

De mutatom képernyőfotókkal is, folytatva a fenti árajánlatkérést.

11. Lépés: Válassz időpontot

a rendelés menete tizenegyedik lépés

Ennél a lépésnél tudod kiválasztani, hogy mikor és hány órára menjünk takarítani. A naptárban a szabad időpontok fehér színűek, míg a szürke színű napok, vagy órák nem elérhetőek.

12. Lépés: Add meg a további, rendeléshez szükséges adatokat  

a rendelés menete tizenkettedik lépés

Kérlek add meg a takarítási helyszín pontos címét, telefonszámodat, ill. a számlázási adatokat, amennyiben nem egyeznek meg az eddig megadott adataiddal.

13. Lépés: Van háziállatod a lakásban?

a rendelés menete tizenharmadik lépés

Ezt az allergiás takarítóink érdekében kérdezzük, ezért nem számítunk fel semmilyen plusz költséget.

14. Lépés: Utolsó lépés

a rendelés menete tizennegyedik lépés

Ezen az utolsó lépésen tudod áttekinteni a rendelésed, a táblázat fölött tudsz még megjegyzést írni, és ha van, a kuponkódodat beírni. A táblázatban tudod leellenőrizni, hogy mit töltöttél ki. Ha módosítani szeretnél valamit, az adott lépés nevére (fekete hátterűek) kattintva tudsz visszamenni ahhoz a lépéshez. (Onnan viszont újra végig kell menned az űrlapon, de ne aggódj, elmentette, amit eddig beírtál, a következő gombok végignyomogatásával újra visszajuthatsz az utolsó lépéshez.

Ha mindent jónak találsz, olvasd el a táblázat alján lévő tájékoztatást, fogadd el, és a ‘Megrendelés véglegesítése’ gombra kattintva küldd el nekünk a rendelést.

15. Lépés: Köszönjük a rendelésed!

a rendelés menete tizenötödik lépés

Ezzel a köszönőoldallal egyidőben kapni fogsz 2 emailt is. Az egyik emailben a megrendelés visszaigazolását, a másikban fontos információkat fogsz találni.

Ennyi az egész!

Minden információt meg fogsz kapni emailben a rendelésedről, és azt is, hogy mire készülj, illetve 24 órával az időpontod előtt küldeni fogunk egy emlékeztető levelet, hogy biztos ne felejtsd el az időpontodat. 

takarítás információ email

Jelenleg nem kell előre fizetned a szolgáltatásért, csak azután, hogy megismertél minket, és végeztünk a munkával. 

Kimegyünk hozzád a megbeszélt időben, pontosan érkezük, és viszünk magunkkal minden takarítószert, ami benne van az árban. Ha extrát is kértél, mi visszük azokhoz is a szükséges eszközöket.  Általában figyelünk arra, hogy ketten menjünk, így sokkal gyorsabban végzünk. 

A takarítószerek környezetbarátok és szuperhatékonyak, minden helyiségre és minden felületre van speciális szer. Lejjebb írok majd erről bővebben.

3. Takarítás menete

cipőcsere

Cipőcsere azonnal, ahogy beléptünk az otthonodba

Mi sem szeretjük, ha az utcai cipőben mászkál valaki a lakásunkban. Ezért minden esetben, amikor belépünk valaki otthonába, lecseréljük a cipőnket, és mindig tiszta, fertőtlenített talpú cipőben dolgozunk, vagy felhúzunk a cipőre egy pár cipővédőt, így figyelünk a higiéniára és elkerüljük a baleseteket.

NappaliA szobákban a kézzel elérhető felületeket portalanítjuk, de úgy hogy közben nem pakolunk el semmit, mindent meg fogsz találni mindig, maximum rendezetten összepakoljuk, ha szükség van rá. A megfelelő irányban és a megfelelő sorrendben haladunk, ezért minden pormentes és tiszta lesz. Vigyázunk minden értékre (képekre, tükrökre, festményekre, díszekre, tv-re…) semmiben sem teszünk kárt, de azért minden esetre biztosítva vagyunk, mert szerintem ez mindenkinek jó és megnyugtató. Majd  végén a padlót alaposan felporszívózzuk, és a padlónak megfelelő organikus tisztítószerrel felmossuk, ha nem szőnyeg van a padlón.

konyhaA konyhádban minden tiszta lesz. A pult és asztal felületét Bio Food Safe ECO takarítószerrel és zsíroldóval letakarítjuk, fertőtlenítővel kitakarítjuk a mosogatót, az ujjlenyomatokat eltávolítjuk a hűtőről, a foggantyút fertőtlenítjük, a gáztűzhely tetejét letakarítjuk. A szemetet természetesen kidobjuk, új szemeteszákot teszünk a kukába, amit utólag is lefertőtlenítünk. Minden ilyen esetnél állandóan gumikesztyűt húzunk és fertőtlenítünk mindent. Tiszta lesz a villanykapcsoló is. A padlót alaposan felporszívózzuk és a padlónak megfelelő organikus tisztítószerrel felmossuk.

wcA Wcben  leportalanítunk mindent, ami földről elérhető. A kapcsolókat, a kilincset és a lehúzókát is lefertőtlenítjük. A wc-t speciális ÖKO wc tisztítóval lefertőtlenítjük kívül belül, a körülötte lévő csempét, és ha van szemetes, azt is. Talán ez a leghatékonyabb öko takarítószer, minden baktériumot és vírust megöl, mint a többi ilyen szer, amit a reklámokban láthatsz. A wc csészét tisztára töröljük, itt a higiénia miatt papírtörlőt használunk. Ha van szemetes, a szemetet is kiürítjük. Felporszívózunk és a padlózatnak megfelelő fertőtlenítőszeres vízzel felmosunk.

fürdőszobaA fürdőben leportalanítunk mindent, amit elérünk, és a kapcsolókat lefertőtlenítjük. Az armatúrákat, krómozott csaptelepeket, polírozott alumínium kiegészítóket speciálisan erre a célra kifejlesztett ÖKO szaniter tisztítóval letakarítjuk, eltávolítjuk a vízkövet és a szappanlerakódásokat a kádról, a zuhanykabinról, a kagylóból. Üvegtisztítóval letisztítjuk az üvegfelületeket (kivéve az ablakokat), letisztítjuk a tükröket, kiürítjük a szemetest és felporszívózunk és a padlónak megfelelő fertőtlenítőszerrel felmosunk.

Ahogy haladunk kifelé a bejárat felé, gondosan odafigyelve, hogy ne járkáljuk össze a már tiszta felületeket, felporszívózzuk ami kimaradt, és felmosunk. Ha a takarító eszközöket nem mi vittük akkor az ajtónál hagyjuk, vagy a megbeszélt helyre letesszük a piszkos rongyokat. A felmosó mopot, a kicsavaró szélére kiterítve száradni hagyjuk, miután kitisztítottuk a felmosó vödröt is.

Itt van a lista, ami segít betartani, hogy mindig ugyanolyan jó minőségű munkát tudjunk végezni mindenhol

Mopp 74 pontos ellenőrző lista az otthonodra

Mopp ellenőrző lista 74

A szolgálatodban, hogy mindig minden tiszta legyen

  • ellenőrző lista

    A szigorú ellenőrző lista biztosítja, hogy tiszta legyen minden az otthonodban tetőtől talpig.

  • Mivel minden otthon különbözik, testre szabhatod a takarítandó helységeket és dolgokat az otthonodban, az igényeidnek és preferenciáinak megfelelően.

  • speciális kérések

    Speciális kérések? Nem probléma. Az extrákkal kiegészítve szinte mindent lefedtünk, ha mégsem, akkor ha meg tudjuk oldani, elkészítjük az otthonodnak és a preferenciáidnak megfelelő takarítási tervet.

Mindent meg fogsz találni, semmit sem pakolunk el.

előtteutána

Húzd el a nyilat a változáshoz

Ezekkel a takarítószerekkel és eszközökkel takarítunk

Hozzáállásunk: Minden otthonban ügyelünk a higiénia betartására, külön rongyokkal és eszközökkel különböző felületeket takarítunk le. A higiéniát szigorúan betartva minden esetben, mintha magunknak takarítanánk. Bővebben itt …

Ezekkel a takarítószerekkel és eszközökkel takarítunk

Hozzáállásunk: Minden otthonban ügyelünk a higiénia betartására, külön rongyokkal és eszközökkel különböző felületeket takarítunk le. A higiéniát szigorúan betartva minden esetben, mintha magunknak takarítanánk. Bővebben itt …

Takarítószerekről és a környezetbarát hozzáállásunkról

Öko brossúra

Mit jelent környezetbarátnak lenni?

Környezetbarátnak lenni több, mint azt mondani, vagy írni.

A Mopp tisztábbá, egészségesebbé és boldogabbá teszi az életet. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink, alkalmazottaink és a környezetünk egészségéért.

Öko brossúra

Mit jelent környezetbarátnak lenni?

Környezetbarátnak lenni több, mint azt mondani, vagy írni.

A Mopp tisztábbá, egészségesebbé és boldogabbá teszi az életet. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink, alkalmazottaink és a környezetünk egészségéért.

Ha van bármi kérdésed, ha kihagytam valamit, vagy éppen nem tiszta, kérdezz nyugodtan, mert csak így tudjuk megérteni egymást, és lehet, hogy már csak azon az egy kis apróságon múlik, hogy megtaláld a számodra legideálisabb takarítócéget. Gyere és csatlakozz Te is, és legyél elégedett ügyfelünk még ma!

Ha a nagytakarítás rendelésének a menetéről szeretnél többet tudni, akkor klikkelj a képre

banner nagytakarítás blog

Mindig mindent mással takarítunk le így lesz higiénikusan tiszta az otthonod. KLIKKELJ a képre és nézd meg, hogy hogyan.

banner higiénikustakarítás blog