Ablaktisztítás

Piszkos ablakok, micsoda fejfájás és macera, hogy újra tiszták legyenek. Az ablak pucolás nagy és bosszantó munka, arról nem is beszélve, hogy milyen időigényes és veszélyes. De az ablakok rendszeres tisztántartása nemcsak a látszat fenntartásáról szól. Jó érzés tudni, hogy ragyognak az ablakok, ezáltal hozzájárulva az egész ház, vagy lakás rendezettségéhez és tisztaságához, amit a család, barátok, vagy látogatók is észre fognak venni. 

Az ablakpucolás azzal kedődik, hogy le kell a párkányról pakolni mindent, hogy ki lehessen nyitni az ablakokat. Majd az ablak elől is el kell tenni mindent, nehogy vizesek legyenek. Le kell mosni az összes falcot, minden apró kis rést, az ablakkeretet, az ablaküveget kívül-belül, közben valószínűleg vizet is kell cserélni, annyira koszos lesz a víz.

Nem is értem, hogy ilyen rövid idő alatt (fél év), hogy lehet ilyen koszos az ablak. Ha már így nekiálltunk, akkor lehetőleg csíkmentes legyen, hogy ha már dolgozol vele, akkor legalább tényleg tisztának is nézzen ki, és jól is néz ki, de sajnos csak az első esőig. Persze ha gyakrabban lenne az ablak takarítva, kevésbé lenne piszkos, gyorsabban kész is lenne… De most őszintén, kinek van kedve ezt a macerát 2-nél többször végigcsinálni egy évben?

Tudtad, hogy a Moppnál nem kell nagytakarítást kérned ahhoz, hogy ablakaid is tiszták legyenek? Az általános takarítást ugyanis kiegészítheted ablaktisztítással, így nemcsak nagytakarítás után lehetnek tiszták az ablakaid. Egyéni takarítási tervet készítünk, a Te igényeidre szabva.

ÁRAJÁNLAT
ablaktisztítás banner